Nieuws
Prestige schoonloopmat

Prestige schoonloopzonematten

De herfst en winter zijn prachtige seizoenen, maar staan wel garant voor bladeren en sneeuw die mee naar binnen worden gelopen. Gelukkig heeft Emco daar een oplossing voor. In september van dit jaar bracht Emco een nieuwe schoonloopzonemat uit. De Prestige schoonloopzonemat is gemaakt van 100% polyamide. Deze vloer zorgt ervoor dat vuil en vocht niet verder komen dan de entree van het pand. Zo houdt u de rest van het pand droog en schoon. En dat is wel zo prettig in de natte herfst en winterperiode.

Drie-zonereinigingsmatten

De Prestige schoonloopzone is een drie-zonereinigingsmat. Dit betekent dat de mat bestaat uit drie verschillende zones, die allemaal een eigen functie hebben om het vuil en vocht niet verder het pand in te brengen. Waar zone 1 grof vuil buitenhoudt, is zone 2 de oplossing voor fijner vuil. En om te voorkomen dat bezoekers met natte voeten binnen komen, is zone 3 geschikt. Wilt u meer weten over de voordelen van een drie-zonereinigingmat? Lees hier meer over drie-zonereiningsmatten.

Intensief gebruik en brandveilig

De Prestige schoonloopzone is zeer geschikt voor intensief gebruik in kantoren, hotels en zorgcentra. Doordat uw pand er netjes uit blijft zien, geeft dit een professionele aanblik. Daarnaast is deze vloer ook nog eens heel veilig, polyamide is namelijk brandwerend. Zo blijft de uitgang van uw pand bereikbaar. De Prestige schoonloopzone van Emco is verkrijgbaar in het rood, blauw, grijs, antraciet en bruin.

Onderhoud

De matten zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben geen ingewikkeld onderhoud nodig. Regelmatig reinigen kan door middel van de sproeiextractie. Hierbij wordt de mat onder hoge druk bespoten met water en wordt het water ook direct weer weggezogen. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een schoonloopzonemat? Of wilt u weten welke vloer het beste past bij uw pand? Neem dan contact met ons op.