Emco matten

Emco matten: Voor een schoon bedrijfspand

emcoEmco produceert al meer dan 50 jaar lang kwalitatieve entreematten en schoonloopzones. In verschillende delen van de wereld is Emco dan ook marktleider op dit gebied.

Door middel van kwaliteit en expertise probeert Emco de verwachtingen steeds weer te overtreffen. De wensen vervullen van de klant is daarbij de missie van Emco en diversiteit zit in de traditie.

Zonereinigingsmatten

Emco biedt haar klanten naast kwaliteit ook functionele en op maat gemaakte innovatieve oplossingen. Met de 3-zonereiningsmatten van Emco kunt u zorgen voor een langere levensduur van uw vloer. Het vuil wordt namelijk met deze matten tot wel 90% tegengehouden.

De 3 zones

Emco heeft voor iedere zone een ander type mat. De eerste zone bestaat uit de ruimte bij de entree. Hierbij hoort een mat die het meest grove vuil opneemt. Om het grove vuil van de voetzolen te borstelen, hebben de Emco matten rubber- of cassetteborstel inlagen, welke weersbestendig en slipvast zijn.

Voor zone 2 heeft Emco een mat die door middel van een ruwharige tapijtstrook het fijne vuil opneemt. Deze mat kan zowel binnen als bij een overdekte buitenentree worden neergelegd. De Emco mat voor zone 3 neemt vocht en restvuil op en zorgt ervoor dat er geen loopsporen te zien zijn.

Doel: Mooie entrees ontwerpen

Naast functionaliteit heeft Emco als doel om mooie entrees te ontwerpen. Dit doen ze door verschillende combinaties aan te bieden. Wat Emco zo bijzonder maakt, is het aanbod in speciale vormen en de verscheidenheid aan kleuren. Dat maakt een Emco mat speciaal!

csm emco bau The Squaire emco 5 143093 01c6e94f73

Meer weten over Emco matten?

Wij vertellen u graag meer over de matten van Emco. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.