Nieuws
IN iD Supernature Tattoo Patina Concrete Propeller Jade 001

Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Supernature & Tattoo vloer

Tatoeages voor mensen kent iedereen, maar wist u dat er ook tatoeages bestaan voor op uw vloer? Met de nieuwe Supernature & Tattoo vinyltegel kunt u uw creativiteit de vrije loop geven. Maak uw vloer extra bijzonder en geef het een persoonlijke touch door een tatoeage aan te brengen. Lees verder en kom alles te weten over deze nieuwe collectie.

Gebruik uw creativiteit

Met de nieuwe Supernature & Tattoo PVC vloeren van Tarkett kunt u eindeloos combineren. Deze modulaire vinyltegel heeft de fijne texturen van hout en steen en kan volledig gepersonaliseerd worden. Geen vloercombinatie is ons te gek. De Supernature & Tattoo vloeren zijn verkrijgbaar in vijf verschillende texturen, elk in 16 natuurlijke tinten. Om deze vloer uniek te maken, kunt u daarnaast kiezen tussen tien tattoo designs. De tattoo designs zijn in vijf tinten verkrijgbaar om u vloer nog unieker te maken. Ontdek zelf de mogelijkheden! Ontwerp nu uw eigen vloer op de website van onze leverancier Tarkett.

Perfecte kwaliteit

Net als de meeste vinyltegels is ook deze vloer perfect in een werkomgeving. De vloeren zijn kras- en vlekbestendig. Daarnaast is deze vloer ook bestand tegen strepen. Dit is een vloer die verzekerd is van een lange levensduur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze collectie? Wij staan u graag te woord. U kunt uw telefoonnummer achter laten op onze website. Wij zorgen ervoor dat u terug gebeld wordt op het moment dat het u uitkomt. Heeft u liever direct contact? Bel dan naar 0318 62 15 77.