Nieuws
Alle projecten 2018 2

De meest bekeken projecten in 2018!

Afgelopen jaar hebben we heel wat vloeren mogen leggen en daar zijn we trots op. Met het nieuwe jaar in zicht kijken we terug op een mooi 2018. Wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe vloer? Wij hebben de vijf meest bekeken projecten van 2018 voor u op een rijtje gezet. Kijk of uw favoriete project erbij zit!

1 Linoleum vloer: hoe leggen we dit bij COA Nijmegen?

Het meest bekeken project in 2018 is de linoleum vloer die we hebben gelegd bij het COA in Nijmegen. In de asielzoekers huisvesting van het COA hebben wij een Linoleum vloer van Forbo gelegd. We leggen daarbij uit hoe het leggen van een linoleumvloer in zijn werk gaat. Leuk om te zien hoe onze projektstoffeerders aan het werk zijn.

COA nijmegen

2 Granieten vloer repareren en opfrissen

Vlak achter nummer één staat de Zuiderpoort school in Ede. Alle lokalen hebben wij voorzien van een mooie marmoleum vloer. Daarnaast hebben wij de oude granietenvloer terug gebracht naar de originele staat. Een prachtig resultaat in dit monumentale pand. Lees hier hoe wij de granietenvloer hebben hersteld.

Zuiderpoort school Ede

3 Een visgraatvloer en Marmoleum voor KNZB

Bij dit prachtige pand in Nieuwegein hebben wij verschillende vloeren gelegd. Extra leuk bij dit project is dat wij naast de vloeren ook enkele wanden hebben bekleed. Dit geeft een bijzonder en prachtig eindresultaat.

visgraad vloer web 3

4 Een fijne ontmoetingsplek door nieuwe vloeren

Op de vierde plek is het project voor Het Apostolisch Genootschap in Velp. Bij het genootschap hebben wij ruim 400m2 vloer bekleed met twee verschillende kleuren marmoleum. De speling tussen twee kleuren geeft een mooi effect aan de ruimtes. Daarnaast hebben wij in de entree een inloopmat van Coral Brush geplaatst. Bekijk hier de foto’s.

Het Apostolisch Genootschap in Velp

5 Gedurfd interieur voor de Rabobank in Druten

Bij de Rabobank in Druten hebben we wel erg gedurfde vloeren gelegd. De opvallende patronen van het Desso&Ex tapijt vloer geven het pand een unieke uitstraling. Daarbij heeft de Rabobank gekozen voor een combinatie met de prachtige PVC parketvloer van MFlor. Deze vloeren geven het pand een professioneel aanzicht.

Rabobank