Nieuws
NY+LON streets Interface tapijt

NY+LON Streets tapijt neemt u mee op reis

Bent u wel eens in New York of London geweest? Dan kan het zo maar zijn dat u daar weer aan herinnerd wordt als u de nieuwe collectie NY+LON Streets van Interface ziet! Deze tapijttegels zijn namelijk gebaseerd op straten van deze iconische steden. Gaat u mee op reis?

NY+LON Streets tapijttegels

NY+LON Streets is de naam van de nieuwe collectie tapijttegels van Interface. NY komt van New York, LON van London. Deze vloeren lijken sprekend op straten die u daar tegenkomt!

Wat dacht u bijvoorbeeld van Old Street in London? De vormen en kleuren van deze straat zijn perfect geëvenaard in het tapijt.

Old street tapijt Interface

Of gaat u voor een opvallende vloer die gebaseerd is op Broome Street in New York?

Broome street tapijt Interface

Er zijn in totaal zes straatstructuren en ze zijn allemaal met elkaar te combineren. Ook kunt u qua kleuren veel kanten op.

Duurzame vloer van Interface

Zoekt u een duurzame vloer? Dan is dit tapijt van Interface een absolute aanrader. Interface loopt al jarenlang voorop om de meest duurzame vloeren te produceren.

Zo is ook NY+LON Streets tapijt gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Daarnaast heeft deze collectie een nieuwe CQuest™Bio backing. Dit is een duurzame tapijtrug die de CO2 afstoot aanzienlijk verkleint.

Backing van de vloer Interface

Interface tapijt bij Van Voorst Projektendienst

Wij adviseren u graag over Interface tapijt. En wij leggen deze duurzame vloeren met veel plezier!

Wilt u meer informatie over deze nieuwe tapijtcollectie of wilt u een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op.