Nieuws
Kleurentrends 2021

Vloeren in de kleurentrends van 2021

Wilt u een nieuwe vloer voor uw bedrijfsruimte? Laat u inspireren door de kleurentrends van 2021! We zien veel natuurlijke kleuren terug, maar juist ook pastels en krachtige felle kleuren. Oftewel: voor ieder wat wils!

Natuurlijke vloeren

Gaat u voor een natuurlijke kleur vloer? Bekijk dan eens de mogelijkheden van PVC- of vinylvloeren. Deze vloeren zijn soms niet van echt hout te onderscheiden! Lees hier bijvoorbeeld meer over de LayRed 55 collectie van IVC Group. Deze luxevinylvoer is ijzersterk, duurzaam en reduceert geluid.

Kleurentrends 2021

Ook tapijt is in verschillende natuurlijke kleuren te verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Milliken tapijttegels? U kunt zelfs verschillende natuurlijke kleuren met elkaar combineren om een speels effect te creëren.

Milliken tapijttegels

Pastelvloeren

Gaat u liever voor iets meer kleur? 2021 is het jaar van de pastelkleuren. En dan vooral in combinatie met andere, juist krachtige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw of paars. Maar ook natuurlijke kleuren matchen perfect bij zachte pastels.

Een voorbeeld van een vloercollectie met pastelkleuren, is iQ Surface van Tarkett. Deze vloeren zijn o.a. in pastel roze te verkrijgen, wat heel mooi te combineren is met rood of juist een natuurlijke crème of grijze kleur.

Felle kleuren vloeren

Wilt u juist een kleurrijke vloer en mag de vloer echt een statement zijn? Ook dan kunt u in 2021 uw hart ophalen. Van felle kleuren tot zelfs neon, we gaan ze veel zien in 2021. De vernieuwde Desso Fields tapijttegelcollectie biedt allerlei felle kleuren als rood en geel. Deze felle kleuren zijn ook perfect te combineren met rustige tonen als lichtgrijs en antraciet.

De vernieuwde Desso Fields tapijttegelcollectie

Ook de Marmoleum Imagine vloeren van Forbo zijn prachtig. De gedetailleerde patronen die bij deze vloeren mogelijk zijn kunnen in allerlei kleuren aangebracht worden. Over een statement vloer gesproken!

Marmoleum Imagine

Advies over de juiste vloer

Bent u geïnspireerd geraakt door de vloeren in de kleurentrends van 2021? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van verschillende vloeren. Voor welke kleur gaat u?