Nieuws
JASNO shutters

JASNO shutters: spelen met licht en privacy

Bent u op zoek naar raamdecoratie die u licht, maar ook privacy biedt? Dan zijn JASNO shutters dé oplossing!

Vooral in de moderne architectuur wordt er steeds vaker gekozen voor grote ramen. Daarmee komt er veel licht naar binnen, heeft u een fijn uitzicht en krijgt u het gevoel van ruimte. Maar u zit niet altijd te wachten op glurende buren of felle zonnestralen.. Met de prachtige JASNO shutters kunt u spelen met licht én privacy.

JASNO Shutters

JASNO

JASNO is in 2001 opgericht door Jeroen Hermans. Shutters bestonden toen al eeuwen, maar in West-Europa waren ze, tot verbazing van Jeroen, nog helemaal niet zo bekend.

Jeroen Hermans gaf de traditionele shutter een eigentijdse uitstraling, door bijvoorbeeld verzonken scharnieren te gebruiken. Het bleek een succes: JASNO shutters werden al snel geliefd. De orders bleven binnen rollen, de groei was niet meer te stuiten.

JASNO shutters

Nog steeds zijn JASNO shutters niet weg te denken in het aanbod van prachtige raamdecoratie. Daarom heeft Van Voorst deze sfeervolle shutters in het assortiment opgenomen.

JASNO shutters passen altijd

JASNO shutters geven uw ruimte een stoere, rustieke uitstraling én zorgen voor privacy. Het bijzondere aan JASNO shutters is dat ze altijd passen, welke vorm het raam ook heeft. Benadruk de karakteristieke vorm van het raam met shutters, bij andere raambekleding is dit niet mogelijk.

JASNO Shutters

Een magisch effect

Met de bedienbare shutters bepaalt u eenvoudig zelf de lichtinval. Houd de shutters gesloten voor een knusse sfeer of creëer een ruimtelijk effect door licht binnen te laten. Zonnestralen tussen de shutters door zorgen voor een magisch effect!

JASNO shutters in uw kleur

JASNO shutters zijn in verschillende lak- en beitskleuren en vrijwel alle RAL en NCS kleuren te verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk om de shutters te laten zandstralen: dit geeft de shutter een stoere, rustieke uitstraling.

Vaak wordt gekozen voor één van de wittinten. Dit brengt licht en rust in een interieur. Zwarte shutters zien we daarentegen ook veel de laatste tijd. Dit geeft ruimtes een stoere uitstraling.

JASNO Shutters

JASNO shutters bij Van Voorst Projektendienst

Wilt u meer informatie over deze sfeervolle raambekleding of wilt u een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op!

JASNO Shutters