Nieuws
Unipro lijm

Unipro vloerlijmen: gegarandeerde kwaliteit

Door de samenwerking met Unipro is de uiteindelijke kwaliteit van onze vloeren nog beter. Unipro is onze leverancier in vloer lijmen, primers en egalines. Wij kunnen mede dankzij deze hoogwaardige producten de kwaliteit leveren waar we bekend om staan.

Unipro

Het bedrijf Unipro werd in 1911 opgericht en begon in 1948 met de productie van kleefstoffen. Hiermee is de merknaam Uzin geboren. Toen Unipro daarna begon samen te werken met een lijmfabriek om het merk Uzin te ondersteunen groeide het bedrijf hard. Unipro heeft zich in 1984 ontwikkeld tot marktleider in oplosmiddelarme lijmen. De grootste mijlpaal uit de geschiedenis is waarschijnlijk het in gebruik nemen van de “groene” fabriek, waarmee het bedrijf zich uitstekend weet te onderscheiden van andere lijmfabrieken. De fabriek is niet alleen groen qua werkwijze, maar ook het dak is letterlijk “groen” door de beplanting die is aangebracht. Het gebouw zelf is zo groen, dat het een 8,66 als rapportcijfer heeft gekregen voor haar duurzaamheidsprestaties. Het dak bestaat uit mos/sedum en zorgt voor een verbeterde waterbuffering en verhoogde isolatie.

haaksbergen nieuwe lijm fabriek unipro foto rien zilvold

Betrouwbare partner

Wij werken al 25 jaar samen met Unipro en kozen ervoor om één merk te gebruiken zodat alle lijmen, primers en egalines goed op elkaar aansluiten. Unipro heeft een zeer hoge en constante kwaliteit. Het is dan ook een bedrijf dat voor haar producten staat. In de groene en kwalitatief hoge producten kunnen wij ons goed vinden. Ook staan de vertegenwoordigers altijd paraat om ons van advies te voorzien op projecten waar vragen of twijfels over zijn. Wij zien Unipro dan ook als een goede, betrouwbare partner die altijd voor ons klaar staat.

Verzekerde garantie

Unipro maakt het mogelijk om projecten in verzekerde garantie uit te voeren. Zo hebben we altijd de mogelijkheid om vertegenwoordigers van Unipro te vragen om naar onze projecten te komen kijken. Zij rapporteren vervolgens welke stappen er ondernomen moeten worden om verzekerde garantie te geven voor 5 of 10 jaar. Mocht er dan nog wat mis gaan, wordt het volledig vergoed door Unipro, ook de vloerbedekking die erop ligt. Zo kunnen we, in samenwerking met Unipro, de kwaliteit blijven leveren waar we bekend om staan.