Nieuws
Domotex vorwerk h

Domotex 2016 nieuws

Afgelopen weekeinde zijn we naar de Domotex beurs in Hannover geweest. Onze partners hadden weer veel moois dat ze lieten zien. Op deze pagina leest u er meer over.

Moduleo Moods PVC Parket

Bij Moduleo krijgen we de geweldige Moods collectie PVC parket te zien. Vooral de speciale kit voor (interieur)architecten om zelf patronen mee te maken is prachtig. U kunt spelen met kleuren, materialen en vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnenkort laten we hier meer over horen en tonen we de eerste sets.

Modulyss Patchwork en Pixel collectie

Bij Modulyss werden we verrast met de Patchwork en Pixel tapijttegels. Hoogwaardige tapijttegels waarmee je mooi kan spelen. De fraaie en speelse dessins bieden enorme mogelijkheden om ruimtes extra karakter te geven. Meer informatie volgt spoedig.

Aspecta Five & Ten

Aspecta is een nieuwe naam op de Nederlands markt. Aspecta is sterk in PVC parket, opvallend is de iets dikkere plank die Aspecta met ISOCORE technologie maakt. Meer over Aspecta lees je hier.

Vorwerk maakt er serieus werk van

Vorwerk toonde de reeds bekende TexTiles. Een fraaie serie tapijttegels met speelse vormen. De variatie in kleur en poolhoogtes maken speelse tapijten mogelijk. Verder vielen de vloerkleden uit de Fascination collection op. Met name de mogelijkheden voor randafwerking zijn eindeloos.

Al met al was er weer voldoende inspiratie te halen. Wilt u er meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor extra informatie.