Nieuws
BVP de verenigde makers van interieurs

PPI wordt Branche Vereniging Projectinrichting

Platform Projectinrichting (PPI) vaart vanaf heden een nieuwe koers.

Als gevolg hiervan heeft het platform haar naam veranderd in Branche Vereniging Projectinrichting. Naast een nieuwe naam is ook een nieuw logo ontworpen, dat is afgeleid uit het oude logo om herkenning te waarborgen.

De nieuwe koers van Branche Vereniging Projectinrichting (het voormalige PPI) is gericht op het binden van een breder publiek aan de branchevereniging voor projectstoffeerders en –inrichters. Vanaf nu kan iedere onderneming lid worden van de branchevereniging, van zzp’ers tot aan een grote projectinrichters. De grootte van het bedrijf en het PPI-keurmerk zijn geen voorwaarden meer om lid te kunnen worden van het voormalige PPI.

Nieuw structuur van de branchevereniging

Met de nieuwe koers van de branchevereniging is ook een nieuw bestuur én een nieuwe structuur gekomen. De nieuwe structuur kent vier afdelingen: organisaties met PPI-keur, verleggers, fabrikanten en vloeronderhoud. Elke sectie organiseert specifieke evenementen, trainingen en zorgt voor een afgevaardigde in het nieuwe bestuur. Daarnaast is een Raad van Advies gevormd, bestaande uit oud-bestuurders van de PPI (Platform Projectinrichting).

Van Voorst Projektendienst is al sinds de oprichting in 2005 lid van Branche Vereniging Projectinrichting (het voormalige Platform Projectinrichting).