Nieuws
Marmoleum onto the wall 2

Marmoleum Onto the Wall

Onze leverancier Forbo Flooring heeft in juli van dit jaar een nieuwe lijn Marmoleum gelanceerd: Marmoleum Onto the Wall. Deze wandbekleding is CO2 neutraal en beschermt de muren ook nog eens tegen beschadiging en vervuiling. Onto the Wall is een prachtig alternatief voor de traditionele lambrisering.

Schone wanden met Marmoleum

De nieuwe lijn Marmoleum zorgt voor bescherming van de muur, doordat het materiaal zeer robuust en ook nog antistatisch is. Dit type wandbekleding is daarom heel geschikt om te gebruiken in onderwijsinstellingen. Marmoleum trekt namelijk geen vuil aan. Daarnaast beschermt het de muur tegen beschadigingen door bijvoorbeeld boekentassen of stoten met schoenen. De gangen en klaslokalen blijven er hierdoor netjes en verzorgd uitzien. Ook zorgt dit voor vermindering van uw onderhoudskosten. Daarnaast voldoet de wandbekleding aan de wetgevingseisen op het gebied van brandveiligheid.

Decoratief en kleurrijk

De nieuwe lijn van Forbo Flooring beschermt niet alleen de muren, maar is ook nog eens decoratief. Belangrijk, want de wanden zijn bepalend voor de sfeer in een gebouw. Marmoleum Onto the Wall is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Hiermee creëert u gemakkelijk een passende uitstraling voor uw school. Voor een nette afwerking van Marmoleum Onto the Wall zijn er diverse afwerkingsprofielen beschikbaar, zowel voor binnenhoeken, buitenhoeken als voor de randafwerking.

Advies

Meer weten over Marmoleum Onto the Wall? Neem dan gerust contact met ons op!