Nieuws
PVC vloer

De vele voordelen van PVC vloeren

Vloeren spelen een belangrijke rol in de uitstraling van een pand. Het type vloer en de kleur daarvan bepaalt grotendeels de sfeer van uw bedrijfsruimte. Daarom is het heel belangrijk dat uw vloer past bij uw bedrijf. Met de juiste PVC vloer creëert u de sfeer die u voor ogen heeft. Daarnaast hebben deze vloeren veel voordelen. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

De voordelen van PVC

Geluiddempend

PVC vloeren zijn ideaal voor kantoorpanden. Zo dempt de zachte onderkant van de vloer loopgeluiden. Hierdoor worden werknemers minder snel afgeleid door het geluid van hakken of harde zolen. Dit verhoogt de productiviteit. Een belangrijk voordeel!

PVC en tapijt in kantoorpand

Krasbestendig en slijtvast

PVC is een vloer die tegen een stootje kan. Het is krasbestendig en slijtvast. De toplaag zorgt ervoor dat deze vloeren langer mooi blijven en extra lang meegaan. Wel zo prettig en ook nog eens kostenbesparend.

Onderhoudsvriendelijk

PVC vloeren zijn ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Geen gedoe met oliën en onderhoudsvloeistoffen. Een PVC vloer kan gemakkelijk stof gezogen en gedweild worden. Lees hier meer over het onderhouden van een PVC vloer.

PVC vloer met tapijt gecombineerd

Hygiënisch

PVC vloeren zijn ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. Deze vloeren hebben namelijk een anti-allergene PU-coating. De coating zorgt ervoor dat de vloeren stof- en huisstofmijtvrij zijn. Dit draagt bij aan de hygiëne en een langere houdbaarheid van de vloer.

Waterbestendig

Wilt u een leuke, hippe vloer om de toiletruimte van uw pand om te toveren tot een sfeervolle plek? Of heeft uw bedrijf een eigen keuken? Dan is PVC ook zeer geschikt. Doordat deze vloer waterbestendig is, is het erg geschikt voor vochtige ruimtes.

PVC vloer bedrijfsruimte

Veel kleuren en motieven

Doordat PVC in erom veel kleuren en motieven te verkrijgen is, is er altijd wel een passende vloer voor uw bedrijf. Een erg populair motief is de visgraad. Dit motief zorgt voor veel contrast in de vloer en heeft een speciaal effect. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende kleurvlakken in de vloer aan te brengen of het in creatieve legvormen te gebruiken.

Het lijkt op echt hout, beton of steen

Het design van PVC vloeren is tegenwoordig zo goed geproduceerd dat het lastig is om het te onderscheiden van een echte houten, betonnen of stenen vloer. Dat maakt deze vloeren zeer gewild en is er voor elk wat wils!

BDO Arnhem

Iets voor u?

Bent u enthousiast geworden over PVC? Of wilt u graag meer informatie over de PVC vloeren die wij leveren en leggen? Neem dan contact met ons op.