Nieuws
Gerflor vinylvloeren

Gerflor viert 80ste verjaardag met nieuwe vinylvloer

Het is feest, Gerflor is jarig! Gerflor is al 80 jaar een grote vloerenspecialist in PVC en vinylvloeren. En wie jarig is, trakteert. Daarom lanceert de jarige een nieuwe lijn in vinylvloeren: Mipolam Affinity. Deze lijn sluit uitstekend aan als u op zoek bent naar een duurzame, ecologische en onderhoudsvriendelijke vloer. Lees hier meer en laat u adviseren door Van Voorst Projektendienst.

Mipolam Affinity vinylvloeren

Gerflor komt met een nieuwe lijn vinylvloeren: Mipolam Affinity. Deze vloeren vallen onder ‘non-directionele homogene vloerbedekking’, wat inhoudt dat het design door en door verwerkt is in de vloer.

De keuze in kleuren is erg breed, u kunt uit maar liefst 28 kleuren kiezen. Van neutraal als grijs, beige en bruin tot fellere kleuren als blauw, groen en rood.

Mipolam Affinity vinylvloeren zijn duurzaam, eenvoudig in onderhoud en zeer hygiënisch. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor ruimtes met een zware belasting en zijn de vinylvloeren waterdicht.

Gerflor vinylvloeren

Wist u dat u deze vloeren zelfs door kunt laten lopen tot op de muur? Hierdoor komt er minder vuil in de hoeken terecht! Ideaal voor ruimtes waar hygiëne een must is.

Duurzame vloeren

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid. En dat is natuurlijk niet voor niets. Duurzame bedrijfsvoering zorgt voor kostenbesparing, een prettige werkomgeving, een groene uitstraling én het zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser en de uitstoot van CO2 vormt een steeds groter risico voor het milieu. Niet gek dus dat de regels en wetten aangescherpt zijn wat duurzaamheid betreft!

Kies daarom een vloer die duurzaam en ecologisch is, want ook daarmee draagt u een steentje bij aan het milieu.

Gerflor vloeren

In de afgelopen 80 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest bij Gerflor. De geschiedenis van Gerflor begint in 1937, toen de eerste gelijke vloer met PVC werd gelegd. Ongeveer 10 jaar later werden de eerste vloeren ontwikkeld voor in vliegtuigen.

Gerflor3

Ook zijn ze actief in de sportbranche. Gerflor heeft zelfs de vloeren gelegd voor de Olympische Spelen! Gerflor zit niet stil als het gaat om productinnovatie en verbaast ons elke keer weer met hun realistische design PVC en vinylvloeren.

Meer weten over Gerflor en deze nieuwe collectie? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!