Gerflor

Gerflor PVC en vinylvloeren

Gerflor vloerenGerflor houdt zich bezig met PVC en vinylvloeren die bijdragen aan de vloeroplossing voor elke klant. Van plak- tot click- en loslegsystemen. Gerflor richt zich voornamelijk op bedrijven, maar heeft ook verschillende bijzondere sportgerelateerde projecten afgerond. Gerflor heeft zelfs de vloeren gelegd voor de Olympische Spelen.

Gerflor is continu bezig met het binnenhalen van kennis over wat er speelt in de wereld. Grote projecten zorgen ervoor dat de wereldwijde visie van het bedrijf omgezet kan worden in inspiratie voor nieuwe vloeren.

Werkomgeving

Het ontwerp en de ergonomie van uw kantoren zijn essentieel: ze zijn het eerste communicatiemedium van uw bedrijf. Maar kantoren kunnen ook een sterke invloed uitoefenen op de efficiëntie en resultaten van uw medewerkers. Dankzij het brede assortiment is het mogelijk om verschillende sferen, afhankelijk van de ruimtes, te creëren. Werken in gezonde kantoren is tegenwoordig verplicht, daarom dragen de oplossingen van Gerflor bij aan de veeleisende milieu-certificaten.

De diversiteit

De mogelijkheden van Gerflor zijn zeer divers. Gerflor maakt echt alles op het gebied van PVC en vinyl, naast hetrogeen vinyl maken ze ook homogeen vinyl. De slijtvastheid is zeer hoog bij deze vloeren. De toepassingen varieren van OK ruimte tot magazijn waar met een heftruck op gereden kan worden. Ze maken akoestisch vinyl en trapsystemen, puzzeltegels en elektrisch geleidende pvc vloeren, maar ook antislip vloeren en zelfs douche systeem vloeren. Kortom een leverancier met een zeer breed assortiment.

Belangrijke projecten en ontwikkelingen

In de afgelopen 80 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest bij Gerflor. Dit begon in 1937, toen de eerste gelijke vloer met PVC werd gelegd door Gerflor. Ongeveer 10 jaar later, in 1948,  werden de eerste vloeren ontwikkeld voor in vliegtuigen. Vanaf 1976 kwamen er voor Gerflor verschillende sport gerelateerde projecten bij, een branche waar Gerflor nog steeds zeer actief in is. Qua productinnovatie heeft Gerflor niet stil gezeten. Gerflor ontwikkelde de eerste zelfklevende vloer en de designs werden door de jaren heen steeds realistischer.

gerflor

Meer weten?

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van Gerflor PVC en vinylvloeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier. U kunt uzelf ook door ons laten bellen via onze bel mij terug pagina.