IVC Group

IVC Group vloeren: topkwaliteit, duurzaam en innovatief

logo ivc groupWij zijn trotse leverancier van de luxe vloeren van IVC Group. Deze vloeren staan garant voor topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie. IVC Group is sinds 1997 een wereldwijd toonaangevende fabrikant van luxevinyltegels, vinyl op rol en tapijttegels. Omdat IVC Group uit verschillende topmerken bestaat, bieden zij altijd wel een vloer die past bij uw wensen.

Over IVC Group

IVC Group nam in 1997 naar eigen zeggen een vliegende start. Inmiddels werken 1600 gemotiveerde werknemers verspreid over tien productie-eenheden in België, Luxemburg, Rusland en de Verenigde Staten aan de mooiste vloeren. Jaarlijks produceert IVC Group maar liefst ruim 180 miljoen m2 vloerbedekking!

Sinds 2015 maakt deze fabrikant deel uit van het Amerikaans beursgenoteerd bedrijf Mohawk Industries Inc. en dit heeft de Belgische groep nóg sterker gemaakt. IVC Group gaat tot het uiterste om de ideale oplossing te vinden voor elk project. En dat is terug te zien in de verschillende vloeren die zij bieden!

Toonaangevende merken

Voortaan worden de commerciële pvc-stroken, het heterogene vinyl en de tapijttegels van de groep verenigd onder de noemer “IVC”. Voor de residentiële markt verandert er niets: Moduleo® en Xtrafloor® blijven de show stelen.

Moduleo®

Moduleo® inspireert zelfs de meest veeleisende consument. Zo zijn deze vloeren verkrijgbaar in designs en texturen die u herkent uit de natuur. En dat niet alleen, ze zijn ook praktisch, waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, duurzaam én isolerend: Moduleo® PVC vloeren voldoen aan uw strengste eisen.

Ook een IVC Group vloer?

Wilt u ook een vloer van deze betrouwbare leverancier? Neem contact met ons op en kom langs in onze showroom om uw droomvloer te vinden!