Tapijttegels leggen

Desso Jeans tapijt

Tapijttegels leggen: Van Voorst Projektendienst doet het al jaren!

Zoekt u een projectstoffeerder die uw droom tapijttegels kan leggen? Neem dan contact op met Van Voorst Projektendienst. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van tapijttegels en helpen u graag.

Interface tapijttegels

Eén van onze betrouwbare leveranciers van tapijttegels is Interface. Interface tapijttegels zijn van uitstekende kwaliteit en ook nog eens zeer duurzaam. Bekijk bijvoorbeeld eens deze opvallende NY+LON collectie. Deze tapijttegels nemen u mee op reis door New York en London!

NY+LON streets Interface tapijt

Ook de Offline en Online collecties zijn de moeite waard om te bekijken. Bij BDO in Den Haag hebben we dit prachtige tapijt mogen leggen.

Tapijttegels leggen BDO Den Haag

Desso tapijttegels

Desso biedt verschillende tapijttegels. Denk bijvoorbeeld aan Desso Fields, Desso Axminster Sculpt of Desso Jeans. Stuk voor stuk prachtige vloeren die erop gericht zijn om de luchtkwaliteit te bevorderen. Want dat is natuurlijk belangrijk in een ruimte waar veel mensen zijn!

Desso Jeans tapijt

Milliken tapijttegels

Bent u op zoek naar speels tapijt? Bekijk dan de tapijttegelcollectie van Milliken eens. Milliken vloeren vallen op door hun oneindige kleuren, structuren en patronen. Wij leggen deze tapijttegels dan ook graag.

Milliken tapijttegels leggen

Tapijttegels leggen

Heeft u uw droomvloer uitgekozen? Dat wordt het tijd om de tapijttegels te leggen! Wij doen dit graag voor u. Hoe wij dit doen, hangt af van het soort tapijt en de ondergrond van uw vloer.

Als wij tapijttegels leggen in een winkel moeten wij ons aan andere eisen houden dan in een kantoor. Wij zijn ons dan ook zeer bewust van de verschillen in gebruiksintensiteit en duurzaamheid, de kleurkeuzes en het onderhoud dat een tapijt vraagt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voorbeeld projecten

Wilt u zien welke tapijttegels wij leggen? Bekijk deze projecten eens: