Nieuws
elemental by aspetca slider

Wij zijn officieel dealer van Aspecta

Aspecta vloerenVanaf 1 januari 2016 zijn wij officieel dealer van Aspecta. Aspecta is een vloerenmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn luxe vinyl vloeren. Als één van de vier officiële dealers van Aspecta in Nederland, zijn wij zeer trots op het feit dat wij dit gerenommeerde merk in ons assortiment mogen aanbieden. Niet alleen in het design, maar ook in de kwaliteit van het materiaal wint Aspecta het van haar concurrenten. Een gelamineerde vinyl vloer van Aspecta gaat een leven lang mee.

Collectie van Aspecta

De vloertegels en -planken van Aspecta zijn te verkrijgen in houtlook, beton-, keramiek-, steen- en metaaldesign. De vinyl tegels zijn gelamineerd en hebben de structuur die past bij het design. Zo is een vinyl vloer met ‘houtlook’ niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Op dit moment heeft Aspecta twee collecties in haar assortiment, te weten:

  • Aspecta Five
  • Elemental by Aspecta

Aspecta Five is bedoeld voor de zakelijke markt en biedt een ruim aanbod aan kleuren, designs en structuren. De serie Elemental by Aspecta is zowel geschikt voor de zakenmarkt als voor de consumentenmarkt en bestaat uit vinyl vloertegels en planken in alle soorten en maten. De PU toplaag met keramische deeltjes maken de vinyl vloeren ook nog eens extreem slijtvast. Kortom, met Aspecta mogen wij een topmerk introduceren in ons eigen assortiment. Zo is een vinyl vloer met ‘houtlook’ niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het nieuwe merk Aspecta of over ons gehele aanbod vinyl vloeren? Geen probleem, wij staan u graag te woord. Laat uw telefoonnummer achter of bel zelf even voor het maken van een afspraak.