Aspecta

Aspecta LVT vloeren

AspectaVanaf 1 januari 2016 zijn wij officieel dealer van het merk Aspecta in Nederland. Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl vloeren. De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt voor Laminated Vinyl Tiles (LVT). U ziet dat niet alleen terug in het design van de vloertegels, maar ook in de kwaliteit van het materiaal. Een Aspecta vloer gaat een leven lang mee.

‘A new dimension in flooring’

Aspecta LVT vloeren zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook op het gebied van esthetiek winnen de LVT vloeren het van concurrenten. De diverse structuren en designs zijn niet van echt te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling zijn Aspecta vinylvloeren de ideale keuze. Daarnaast zijn de vloertegels extreem slijtvast. Dankzij de PU toplaag met keramische deeltjes zijn de tegels nog harder dan diamant. Aspecta heeft op dit moment twee collecties in haar assortiment, te weten:

  • Aspecta Five
  • Aspecta Ten

Aspecta vloerAspecta Five

De collectie Aspecta Five is gericht op de zakelijke markt en biedt een ruime keuze aan verschillende designs, structuren en kleuren. U kunt kiezen uit diverse houtlook tegels en planken. Denk aan ‘Blair Cherry’ of ‘Iceland Pine’. Ook voor een vloer met keramische uitstraling zijn er mogelijkheden, zoals ‘Adelina Stone’ of ‘Lithic Stone’. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Aspecta tenAspecta Ten

Aspecta Ten vloeren zijn het resultaat van vier jaar grondig onderzoek. Met deze vloeren bewijst Aspecta dat innovatie voorop staat. Zo is de collectie van Aspecta Ten de eerste die met de ISOCORE Technologie is gemaakt. Door de ISOCORE Technologie is een Aspecta TEN vloer 100% waterproof, sterk, licht en maatvast. De slogan ‘Strong inside, beautiful out’ is daardoor niets teveel gezegd.

Het ontstaan van Aspecta

Het merk Aspecta vindt zijn ‘roots’ in New York waar de familie Stone in 1912 een eigen bedrijf begon in constructiematerialen. In 1958 is het bedrijf zich gaan richten op vloeren. Eerst nog op keramische tegels, maar al snel kwam de focus te liggen op gelamineerde vinyltegels. In 2013 is het merk Aspecta voor het eerst geïntroduceerd in Europa.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Aspecta en de mogelijkheden met betrekking tot vinylvloeren? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen wanneer het u uitkomt.