De ploeg

Kwaliteitsstof van De Ploeg

[vc_column width=”1/2″]De Ploeg is een internationaal topmerk op het gebied van gordijnen en meubelstoffen. Alle producten die De Ploeg levert zijn van uitstekende kwaliteit en worden bij De Ploeg zelf gefabriceerd. Door de combinatie met gordijnen en meubelstoffen onderscheidt De Ploeg zichzelf door de mogelijkheid gordijnen perfect af te stemmen op de stof van bijvoorbeeld een bank. Dit maakt het matchen een stuk gemakkelijker want u kunt voor beide terecht bij De Ploeg.

[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”384″ img_size=”300×200″ alignment=”center”]Naast het weven en leveren van gordijnen en meubelstoffen is De Ploeg continu bezig om de visie op het gebied van wonen te verbinden met innovatie. Hierdoor zijn de producten zeer uniek en ligt er een combinatie tussen een bijzonder design en functionele creativiteit.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1470″ img_size=”300×300″][vc_column width=”1/2″]

Ambachtelijke meubel- en gordijnstoffen

Op het gebied van innovatie is De Ploeg hard bezig haar assortiment verder te ontwikkelen. Allereerst is er binnenkort een nieuwe collectie beschikbaar van De Ploeg. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe projecten gestart die in het kader van duurzaamheid ook meebouwen aan het ontwikkelen van de producten van De Ploeg. Zo wordt de oude collectie volledig gerecycled en worden er garens gesponnen van oude kranten.

[vc_column width=”1/2″]

Milieuvriendelijk materiaal

Hiermee is het materiaal van de stoffen veel milieuvriendelijker. In de toekomst wil De Ploeg blijven ontwikkelen aan deze materialen door bewuster om te gaan met de materialen. Wat betreft mogelijkheden is het zeker interessant om de nieuwe collectie van De Ploeg te bekijken. De combinatie tussen meubelstof en gordijnen zorgt voor een goed afgestemd interieur waar iedereen zich in thuis voelt.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1469″ img_size=”350×300″]

Oorsprong van De Ploeg

De Ploeg is opgericht in 1923 en richtte zich vooral op het produceren en verkopen van stoffen. Van deze stoffen werden toen al gordijnen gemaakt en deze waren van hoogwaardige kwaliteit. Ondertussen is De Ploeg onderdeel van Hunter Douglas net als de merken Kendix en Ado die onder hetzelfde concern vallen.

De Ploeg stoffen

Meer weten?

Wilt u weten wat wij leveren op het gebied van gordijnen en meubelstoffen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of laat ons u terugbellen.