Nieuws
Aspecta vloeren

Aspecta TEN vloeren: ultrasterk en duurzaam

Met Aspecta TEN vloeren bewijst Aspecta dat innovatie voorop staat. Zo is de collectie van Aspecta Ten de eerste die met de ISOCORE Technologie is ontwikkeld. De slogan ‘Strong inside, beautiful out’ is daardoor niets teveel gezegd. Aspecta TEN vloeren zijn ultrasterk én duurzaam.

Aspecta vloer

Aspecta TEN

Aspecta TEN vloeren lijken sprekend op hout of steen, maar bieden de duurzaamheid en het comfort van LVT. LVT staat voor Luxury Vinyl Tiles, waarmee we vinyltegels bedoelen. Deze briljante vloeren bieden u de volgende voordelen:

  • Ze zijn duurzaam door de ISOCORE Technologie
  • Het is 100% waterproof
  • Hoewel deze vloeren heel sterk zijn, zijn ze erg licht

ISOCORE Technologie

ISOCORE is een unieke technologie die Aspecta gebruikt om de beste vloeren te produceren. Door deze technologie zijn Aspecta TEN vloeren waterproof en ultrasterk. De onderlaag is zo sterk dat de vinyltegels direct op bestaande vloeren geplaatst kunnen worden. Zelfs oneven ondervloeren zijn geen probleem.

De merkwaardige onderlaag voorkomt bovendien geluidsoverlast. Ideaal voor commerciële ruimtes die veel gebruikt worden.

Aspecta

In 1912 opende familie Stone een distributiebedrijf voor bouwmaterialen. Ze kozen voor een groot avontuur. De familie ging op reis over de hele wereld, op zoek naar de beste materialen.

Tijdens deze reizen leerden ze baanbrekende technieken kennen die ze op weg hielpen met hun bedrijf.

Aspecta ten

Onder de naam Vertex waren ze later de eerste die homogene vinyltegels ontwikkelden. Inmiddels heeft Aspecta meer dan 100 jaar ervaring in LVT en zijn ze absolute marktleider.

Aspecta vloeren bij Van Voorst Projektendienst

Bent u geïnteresseerd in Aspecta vloeren? Vanaf 1 januari 2016 zijn wij officieel dealer van het merk Aspecta in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.