Nieuws
Bewijs van boomdonatie

Van Voorst Projektendienst doneert aan Trees for All

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk. Daarom werken wij zoveel mogelijk met duurzame materialen en denken wij met al onze werkzaamheden aan het milieu. Zo ook bij het mooie project dat we voor BDO hebben mogen doen. In het vernieuwde kantoor in Amstelveen hebben wij mooie vloeren gelegd. Maar dat niet alleen. Samen met alle betrokken bouwteampartners hebben wij BDO Amstelveen een donatie cadeau gedaan voor Trees for All.

Donatie aan Trees for All

Het kantoor van BDO Amstelveen heeft een grote verbouwing gehad. Hier waren veel bouwteampartners bij betrokken, waaronder wij. Samen hebben we € 7.500 euro gedoneerd aan Trees for All. Trees for All kan hierdoor 1.200 bomen planten. 600 daarvan worden in Nederland geplant en de andere 600 in Oeganda. We zijn trots dat we onze bijdrage konden leveren!

Voor een duurzamere wereld

BDO Amstelveen ondersteunt Trees for All. Wist u dat er jaarlijks netto 10 miljard bomen verdwijnen? Dit heeft grote gevolgen voor mensen, dieren en het klimaat. Daarom investeert Trees for All in bomen door bomen te planten, beschermen en te herstellen. Zowel dichtbij huis als in ontwikkelingslanden. Alles om een duurzamere wereld te creëren.