DLW FLooring

DLW Flooring vloeren

[vc_column width=”1/2″]DLW Flooring is een groot Europees merk op het gebied van harde vloeren. DLW Flooring richt zich traditioneel op linoleum, maar is ook helemaal thuis in vinyl en naaldvilt. Deze stevige vloeren worden geleverd aan scholen, ziekenhuizen, kantoren en winkelketens. Sinds maart 2018 worden de linoleum activiteiten van DLW overgenomen door Gerflor.

Onder DLW vallen eveneens verschillende dochterondernemingen die zich richten op sport- en zwembadvloeren. U hoort het al: DLW Flooring vloeren bieden u altijd een oplossing wanneer u op zoek bent naar een harde vloer.

[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”386″ img_size=”300×200″ alignment=”center”]

Authentiek of luxe

DLW Flooring biedt een breed scala vloeroplossingen aan met linoleum of vinyl. Voor deze twee soorten materiaal is ook onderscheid gemaakt in luxere uitvoeringen:

    • DLW Linoleum
    • DLW Luxory Linoleum
    • DLW Vinyl
    • DLW Luxory Vinyl
    • DLW Fibrebonded

[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1459″ img_size=”300×300″][vc_column width=”1/2″]

Linoleum vloeren

DLW linoleum vloeren geven een authentieke en praktische uitstraling. Ook zijn de vloeren zeer milieuvriendelijk, ze zijn geproduceerd met herbruikbare materialen. De uitstraling van een houten vloer kan worden gerealiseerd met de DLW Luxury Linoleum. Deze vloer is zo innovatief dat het een natuurlijke indruk geeft, zonder gebruik te maken van PVC of plasticifatie.[vc_column width=”1/2″]

Sterke vinylvloeren

Vinylvloeren zijn erg sterk en daardoor bestand tegen zware belastingen. Deze vloeren zijn er in verschillende kleuren en patronen en worden geleverd in rollen of tegels. Zo is de vloer gemakkelijk aan te leggen. Ook bij dit type vloeren is er een luxe variant die zorgt voor een zeer waarheidsgetrouwe imitatie van bijvoorbeeld hout en steen.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1457″ img_size=”350×300″]

Het ontstaan van DLW Flooring

DLW Flooring is ontstaan uit een fusie van drie linoleumfabrieken en gaat in 1926 verder onder de naam Deutsche Linoleumwerke of afgekort, DLW. Het bedrijf groeide snel en nam in 1949 vinyl op in het assortiment. In 1968 wordt ook naaldvilt toegevoegd aan het assortiment. Vanwege de sterke vraag naar natuurlijke producten in de jaren 80 maakte het linoleum van DLW een enorme comeback. DLW Flooring vloeren hebben door de jaren heen al vele awards gewonnen. Ondertussen is DLW Flooring onderdeel van het Nederlandse FIELDS group.

DLW flooring

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via onze contactpagina. Of laat uw nummer achter zodat wij u kunnen terugbellen.