Nieuws
Cursus linoleum leggen

Cursus linoleum leggen

Laatst heeft één van onze stoffeerders een cursus over het leggen van linoleum gevolgd bij het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Wij vinden kwaliteit heel belangrijk en daarom bieden wij onze werknemers graag de gelegenheid om zich te blijven ontwikkelen.

cursus linoleum leggen

Verder ontwikkelen in linoleum

In de tweedaagse cursus kon onze stoffeerder zich verder ontwikkelen in het verwerken van linoleum. In de cursus wisselden theorie en praktijk elkaar af. Kennis over producteigenschappen, productsamenstelling en de eisen aan de dekvloer en afwerkvloer kwamen aan bod. Daarnaast gingen de cursisten aan de slag met het verwerken en plaatsen van linoleum. Na afloop van de cursus kreeg onze stoffeerder het welverdiende HMC-certificaat.

cursus linoleum leggen

Linoleum

Linoleum is één van de meest geschikte vloeren voor projecten. Het is verkrijgbaar in zeer diverse kleuren en patronen. De vloeren zijn zeer duurzaam en gaan met goed onderhoud probleemloos twintig jaar mee. Bij Van Voorst Projektendienst hebben we veel ervaring met het leggen van deze vloeren voor onder andere bedrijven, scholen en instellingen.

Wilt u graag meer informatie over een linoleum vloer voor uw pand? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.