Nieuws
Marmoleum Sport collectie

Sportvloeren – ontdek de vernieuwde Marmoleum Sport collectie

Een sportvloer krijgt veel te verduren. Een vloer voor een sportruimte of sportcentrum moet geschikt zijn voor deze intensieve belasting. De Marmoleum Sport collectie is zoals de naam al doet vermoeden uitermate geschikt als sportvloer. Deze volledig vernieuwde collectie van Forbo biedt keuze uit elf verschillende kleuren met een marmerpatroon. Ontdek meer over deze bijzondere collectie.

Geschikt voor diverse sportlocaties

Van atletiek tot basketbal en fitness: de vernieuwde Marmoleum Sport collectie is geschikt voor een diversiteit aan recreatieve sportlocaties. En dat niet alleen; deze collectie is ook perfect toe te passen in sporthallen voor professionals en sport- en speelruimtes voor kinderen. De elf verschillende kleuren uit de collectie zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van het beoogde gebruik van de ruimte.

Producteigenschappen die aansluiten op het gebruik

Vloeren in sporthallen moeten voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Dit is belangrijk voor het comfort én de veiligheid van sporters. Een comfortabele en veilige vloer is bijvoorbeeld slipvast, bestand tegen warmte door wrijving en werkt brandvertragend. Daarnaast moet de vloer tegen een stootje kunnen van zware gewichten en apparaten. Marmoleum Sport voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en verzekert u van een vloer die zelf met intensief gebruik lang meegaat.

Marmoleum: een duurzame keuze

Kiest u voor Marmoleum, dan kiest u voor duurzaam. Marmoleum blijft ontwikkelen en de duurzaamheid van het product speelt hierin een belangrijke rol. Marmoleum vloeren zijn CO2 neutraal, wat betekent dat de vloer geen negatieve bijdrage levert aan de klimaatverandering. Daarnaast gaat de vloer jarenlang mee, wat niet alleen voordelen met zich meebrengt voor de natuur, maar ook het gedoe en de kosten van een nieuwe vloer bespaart.

Marmoleum Sport voor uw pand

Wilt u meer informatie over de Marmoleum Sport collectie? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden voor een geschikte vloer in uw sporthal of sportruimte? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.