Estea B.V.

Estea: Van Voorst is een partij waar je van op aan kan

Al zes jaar werken Estea en Van Voorst regelmatig samen aan projecten. Estea bouwt, transformeert en renoveert zorgvastgoed zoals woonzorginstellingen of verpleeghuizen. Als bij een project de vloerafwerking wordt uitbesteed, is Van Voorst één van de vaste projectpartners van Estea. Johan Eijgenraam, projectmanager bij Estea, begeleidt projecten van het eerste idee tot aan de ingebruikname. Johan vertelt over de samenwerking en zijn ervaring met Van Voorst Projektendienst. 

Geschikte vloeren voor de zorg

Meestal legt Van Voorst PVC-vloeren voor de projecten van Estea, zo licht Johan toe: “In de zorg is dat een ideaal product. Tapijt is natuurlijk heel zwaar wanneer mensen slecht ter been zijn of als je gebruik moet maken van rolstoelen. En ook als er een ongelukje gebeurt of je iets moet opdweilen met de koffie, dan is PVC gewoon een zeer geschikt product.”

Klantenrelatie voor de lange termijn

Johan is zeer tevreden over de samenwerking met Van Voorst: “Het is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en die gaat voor een klantenrelatie op de lange termijn. Als er een keer wat is, dan weet je ook dat de mensen van Van Voorst gemotiveerd zijn om de boel op te lossen. Bij Estea werken we altijd voor kwetsbare bewoners met een bepaalde zorgbehoefte, dus je wilt dat het gewoon goed geregeld is voor de gebruiker. Dan heb je een partij nodig die staat voor kwaliteit en voor afspraken nakomen. Van Voorst heeft de afgelopen jaren steeds bevestigd dat dat het geval is. Het is een partij waar je van op aan kan.”

Samenwerking zonder gedoe

Bij Van Voorst geldt: afspraak is afspraak. “In Ede moesten in een herontwikkeling 62 studio’s ingericht worden. Dit moest in een vrij korte tijd, net voor de vakantie. Wij hebben Van Voorst het beschikbaar budget doorgegeven en zij kwamen met een voorgesteld product dat paste binnen de budgettering. We hebben gezamenlijk de planning besproken en ze waren ruim een week voor de tijd al klaar. Beter dan dat is eigenlijk niet mogelijk. Ik denk dat er twee dingen zijn geweest bij de 62 studio’s was waar we wat op aan te merken hadden en dat is gewoon binnen een week hersteld en klaar. Dan heb je gewoon geen gedoe!”

Estea B.V.

estea b v logo

”Het is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en die gaat voor een klantenrelatie op de lange termijn. Als er een keer wat is, dan weet je ook dat de mensen van Van Voorst gemotiveerd zijn om de boel op te lossen.”

 
BDO
Logo Eden Interieur
LTO Bedrijven
Interieurstyliste Ulanda
DICK-IP
Ideal Projects
Bouwbedrijf Kreeft BV
Kbma
Reede
estea b v logo