Bouwbedrijf Kreeft BV

Bouwbedrijf Kreeft: Wij werken graag met Van Voorst

Regelmatig werkt Van Voorst samen met Bouwbedrijf Kreeft door vloeren te realiseren voor hun projecten. Ze werken aan ontwikkelingsprojecten, nieuwbouw, onderhouds- en restauratieprojecten, waar Van Voorst met de stoffering een mooie bijdrage aan kan leveren. Dirk Jan van den Brink, directeur en eigenaar van Bouwbedrijf Kreeft, vertelt over de samenwerking en zijn ervaring met Van Voorst Projektendienst.

Vloeren voor verschillende projecten

Van Voorst werkt al jaren voor Bouwbedrijf Kreeft. Meestal gaat het om het egaliseren van vloeren en het aanbrengen van nieuwe vloerbedekkingen zoals tapijt, PVC of marmoleum. In sommige gevallen verzorgt van Voorst ook de raamdecoratie. Dirk Jan vertelt over de samenwerking: “Het is een betrouwbare relatie waar ik op kan bouwen. Als we offertes opvragen, krijgen we altijd nette, duidelijke en marktconforme offertes. Dan weten we waar we aan toe zijn. En als het nodig is, werkt Van Voorst mee om gezamenlijk heel scherp in te schrijven bij aanbestedingen.”

Kwaliteit als kompas

Voor zowel Bouwbedrijf Kreeft als Van Voorst staat kwaliteit voorop. Dirk Jan: “Van Voorst levert werk met een goede prijskwaliteit verhouding. En Van Voorst is niet alleen een partij die de werkzaamheden uitvoert, maar ze kunnen ons ook van adviezen voorzien. Als verlengstuk van onze kennis adviseren ze ons bijvoorbeeld over duurzaamheid, circulariteit of innovaties.”

Prettige samenwerking

Dirk Jan ervaart de samenwerking als prettig en beveelt Van Voorst dan ook regelmatig aan bij relaties. “Recentelijk heeft Van Voorst bij één van onze projecten geëgaliseerd en nieuwe vloeren gelegd in de vakantieperiode. Het was voor ons heel prettig als we van vakantie terugkomen, dat we het klaar hebben en dat wij er geen extra omkijken naar hebben.” Ook het contact tussen de twee bedrijven verloopt soepel: “Met Peter, de eigenaar, is het kort schakelen over bijvoorbeeld prijzen en contractvorming. Collega’s regelen de uitvoering, maar het zijn altijd korte lijnen en als er wat is, dan komt Peter erbij om het weer op te lossen. Dus voor ons werkt het heel prettig. Ik heb heel veel collega’s intern die met hen werken. Ik hoor elke keer gewoon dezelfde berichten terug. Wij werken als bedrijf graag met ze.”

Bouwbedrijf Kreeft

Bouwbedrijf Kreeft BV

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is een verlengstuk van de kennis, advies, uitvoering en kwaliteit van mijn bedrijf. Ik zoek dit soort goede partijen om mij heen om mijn bedrijf sterker te maken en goed te profileren.

 
BDO
Logo Eden Interieur
LTO Bedrijven
Interieurstyliste Ulanda
DICK-IP
Ideal Projects
Bouwbedrijf Kreeft BV
Kbma
Reede