Amtico PVC

Amtico PVC met schitterend design

Amtico vinyl vloerenPVC produceren met oog voor design, dat is precies waar Amtico zo goed in is. De PVC vloeren van Amtico zijn met verschillende prints van bijvoorbeeld stenen tegels niet van echt steen te onderscheiden. De designs van Amtico inspireren, geven sfeer en zijn authentiek vormgegeven. Amtico werkt in de designkantoren en productiefabrieken met de absolute topkenners als het gaat om PVC vloeren en dus is elke vloeroplossing gegarandeerd van hoge kwaliteit. De vloeren worden aan strenge controles onderworpen zodat de balans tussen hoogwaardige ontwerpen en goede technische kwaliteit perfect is.

Realistische stroken of tegels

Amtico is zeer sterk als het gaat om het nabootsen van houten of stenen vloeren op PVC. Dit komt doordat de kwaliteit van de opdruk van de tegels of stroken PVC zeer gedetailleerd is. Het designteam van Amtico doet er alles aan om een zo volledig mogelijk assortiment te bieden van verschillende soorten hout en steen. De meeste denkbare houten vloeren zijn mogelijk op PVC, datzelfde geldt voor steen.

Persoonlijk

De foto’s die Amtico maakt voor deze opdruk worden per vierkante meter vastgelegd, waardoor er uitgebreide mogelijkheden zijn om een mooie vloer in een grote ruimte te leggen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om een patroon in de vloeren aan te brengen. Zo zijn er opties genoeg om een persoonlijk design in de vloeren van PVC te integreren.

Ontstaan van Amtico

Amtico is ontstaan in 1964 waar het werd opgericht door de Courtaulds group. Vanaf het begin ontwikkelde Amtico zichzelf als een moderne PVC-producent met oog voor een modern en luxe design. Het design liet zich kenmerken door mooie patronen en het kleurrijke spectrum van PVC. Amtico richtte zich destijds al op de commerciële- en thuismarkten.

amtico

In 1995 kocht het management van Amtico zichzelf uit de Courtaulds group en stond Amtico bekend als een baanbrekende leverancier van PVC-vloeroplossingen met hoogstaande kwaliteit. Vanaf dat moment richt Amtico op het continu verbeteren van de productieprocessen en de designs. Elke trend die qua stijl voorbij is gekomen heeft Amtico opgepakt en uitgewerkt tot tijdloze vloeren. Amtico is inmiddels onderdeel van Leoxx geworden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over PVC vloeroplossingen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of laat ons u terugbellen.