Leoxx vloeren

De vrijheid van LEOXX vloeren

Leoxx vloerenHet belangrijkste oogpunt van LEOXX is vrijheid, de vrijheid om anders te zijn. Het bedrijf wil meer zijn dan alleen leverancier van goede producten, het wil innoveren en ondernemen. LEOXX vloeren onderscheiden zich in passende en duurzame oplossingen voor elke situatie. De expertise van LEOXX zorgt ervoor dat er een omgeving wordt gecreëerd waar mensen zich in thuis voelen.

LEOXX biedt een aantal diensten aan architecten en interieurontwerpers die meewerken aan het optimale design voor de realisatie van projecten. Snelle levertijden, zelfs voor speciale aanvragen, zijn geen probleem voor LEOXX vloeren.

Milieuvriendelijke collectie

LEOXX vloeren kennen een uitgebreide collectie van veel labels, die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten, designs en milieu-typen. Zo wordt er bij LEOXX onderscheid gemaakt tussen tapijt van co2 neutraal, 100% recyclebaar, natuurlijk en gerecycled materiaal.

Ontwerp

LEOXX vloeren zijn tapijten die gebruikt kunnen worden op verschillende toepassingsgebieden als hotels, kantoren, openbare gebouwen, industrie en retail. De tapijten die aangeleverd en gelegd worden hebben vaak een strak ontwerp, aangepast op de wens van de klant. Er is bij LEOXX daarom ook veel ruimte voor ontwerpers om het perfecte design te creëren.

Flexibiliteit

Belangrijk voor ontwerpers is dat de LEOXX vloeren opgenomen zijn in ontwerpprogramma’s van SketchUp en Vectorworks. Mocht de ontwerper toch met een ander programma werken, dan worden de bestanden alsnog digitaal opgestuurd. Het is een voorbeeld van flexibiliteit en vrijheid van LEOXX. Uiteindelijk heeft LEOXX voor elk vraagstuk een duurzame vloeroplossing, geheel vormgegeven zoals de klant dat wilt.

Innovatie door de jaren heen

LEOXX is veel bezig met innovatie. Dit gaat verder dan productinnovatie, het gaat ook vooral over de manier van denken tegenover tapijt en inrichting. De reden waarom LEOXX interieurontwerpers en architecten helpt met de designs die ze maken is omdat LEOXX gelooft dat interieur meer waarde heeft dan alleen de aankleding van een ruimte.

Leoxx

Meer weten?

Op de website van LEOXX zijn verschillende blogs te lezen over de impact van het interieur en daarmee ook het tapijt op een organisatie of woonruimte. Wij helpen u graag bij de mogelijkheden van LEOXX vloeren. Neem voor meer informatie contact met ons op, of laat u terugbellen.