Klanten over Van Voorst

Klanten over van Voorst Projektendienst

We zijn trots op het werk dat we voor onze klanten uitvoeren en daarom vertellen we u er graag over. Zeker zo plezierig is het wanneer onze klanten vertellen hoe tevreden ze zijn over de samenwerking met van Voorst Projektendienst.

We hadden goede ervaringen met Van Voorst Projektendienst en ook nu zijn we zeer tevreden. Van Voorst Projektendienst heeft wat ons betreft de beste prijs- kwaliteitverhouding. Ook verliep de samenwerking erg goed. De communicatie was goed en ze zijn heel flexibel. Daarnaast werken ze goed samen met het bouwteam.
Nicole Rijntjes, Huisvestingsadviseur van BDO (Lees hier de hele referentie)

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is secuur werken op basis van een complete offerte. Ze denken mee, attenderen op beperkingen en komen afspraken na. Bij uitvoering hebben ze alle materialen bij zich. Alles wordt écht geregeld.
Edward Reede, eigenaar Reede projectcoördinatie

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is klant- en servicegericht. Op een betrokken manier maken ze de verwachtingen waar van wat ze beloven en wat er afgesproken is.
Gerry Kroeze, directeur/eigenaar Kbma

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is een verlengstuk van de kennis, advies, uitvoering en kwaliteit van mijn bedrijf. Ik zoek dit soort goede partijen om mij heen om mijn bedrijf sterker te maken en goed te profileren.
Dirk Jan van den Brink, directeur Bouwbedrijf Kreeft BV

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is werken met een nette partij die kordaat is zonder veel woorden. Ze doen wat ze zeggen en sluiten de supply chain met de werkhouding ‘hoeveel tijd krijg ik?’
Guido Vinkesteijn, eigenaar Ideal Projects

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is flexibiliteit met oprechte bescheidenheid. Dit doen ze door de klant te overtuigen dat de expertise aanwezig is en alles wordt op een nette manier gecommuniceerd en uitgevoerd.
Dick Kip, adviseur, ontwerper en projectbegeleider DICK-IP