Vloeren belangrijk voor vastgoedbeheer

Vloeren belangrijk voor vastgoedbeheer

Als vastgoedbeheerder wilt u natuurlijk dat uw panden in goede staat zijn. Regelmatig onderhoud is hierbij erg belangrijk. Vloeren bepalen voor een groot deel de eerste indruk van een pand. Wilt u dus dat uw panden er netjes uitzien? Kijk dan vooral ook naar de staat van de vloeren!

Vloeren belangrijk voor vastgoedbeheerderVastgoedonderhoud? Denk aan uw vloeronderhoud!

Een belangrijk onderdeel van vastgoedonderhoud is uw vloeronderhoud. Wilt u uw panden op een stabiel kwaliteitsniveau te houden? Dan is het belangrijk om ook eens grondig naar uw vloeren te kijken. Zijn uw vloeren goed onderhouden? Iedere vloer heeft dagelijks én periodiek vloeronderhoud nodig. Het onderhoud is erg belangrijk om een lange levensduur en perfecte uitstraling te garanderen. Welke vloer u ook heeft!

vastgoedonderhoud

Groot vloeronderhoud

Misschien heeft uw vloer wel groot onderhoud nodig. Hieronder verstaan wij het repareren van beschadigingen en het optisch herstellen van de vloeren. Schuren, oliën of lakken valt hier bijvoorbeeld onder. Als u uw vloeren grondig laat aanpakken, kunnen uw vloeren er weer als vanouds uitzien!

Nieuwe vloeren, nieuwe uitstraling

Zijn uw vloeren niet meer van deze tijd en stralen ze niet meer uit wat u voor ogen heeft? Of zijn de vloeren echt aan vervanging toe? Dan is het verstandig om een nieuwe vloer te laten leggen. Van harde vloeren tot zachte vloeren, de keuze is aan u! U zult versteld staan van het effect van een nieuwe vloer. Uw vastgoed ziet er meteen anders uit als u de vloeren aanpakt.

Vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud

Van Voorst Projektendienst adviseert u graag

Of uw vloeren nu onderhoud nodig hebben of aan vervanging toe zijn, Van Voorst Projektendienst denkt al meer dan 60 jaar graag mee. Wij kunnen uw vloer onderhouden, maar we kunnen ook mooie nieuwe  harde of zachte vloeren leggen. Ook kunnen wij uw raamdecoraties zoals gordijnen, lamellen, vitrages en zonweringen verzorgen om het hele plaatje compleet te maken. Vanuit Ede stofferen we projecten voor klanten door heel Nederland en regelmatig in het buitenland.

logo

Projectstoffering partner voor vastgoedbeheerders

Van Voorst Projektendienst is bij uitstek geschikt als projectstoffering partner voor vastgoedbeheerders. Wij bieden u:

  • De juiste zorg voor uw project
  • Zorgvuldige persoonlijke begeleiding
  • Uitstekende service
  • Vloerbedekkingen en stoffen van hoge kwaliteit
  • Een hoge mate van flexibiliteit

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.