Wineo

De duurzame Wineo PURLINE biovloeren

logo wineoVindt u duurzaamheid erg belangrijk en moet uw vloer aan hoge milieu eisen voldoen? Dan zijn de Wineo PURLINE biovloeren van Windmöller iets voor u! Deze vloeren bestaan als eerste ter wereld vooral uit bijgroeiende grond- en natuurlijke vulstoffen. Dit betekent dat Wineo bij de productie geen chloor, PVC, weekmakers of oplosmiddelen gebruikt!

Milieubewuste vloeren

We merken het steeds vaker, duurzaamheid staat hoog in het vaandel. En dat is maar goed ook, samen kunnen we streven naar een zo gezond mogelijk milieu. Wineo PURLINE biovloeren werken hier zeker ook aan mee. Deze vloeren zijn onschadelijk voor het milieu en hebben daarmee talrijke certificaten van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de wacht gesleept.

Ideaal voor elk project

Zoekt u een vloer voor in een ziekenhuis of school? Of een restaurant of kantoorpand? De PURLINE vloeren van Wineo zijn zeer geschikt voor ruimtes waar veel gebruik van wordt gemaakt. Zo zorgen de vloeren voor een goede akoestiek, zijn ze slijtvast, erg sterk én eenvoudig schoon te maken. Ook is er veel mogelijk qua kleuren en design. Wineo vloeren vallen meteen op in uw pand door het innovatieve reliëf en de grote ontwerpen.

Windmöller vloeren

Windmöller staat met zijn merk Wineo garant voor innovatie en kwalitatief hoogwaardige vloeren. Deze vloeren zijn populair in ruim 70 landen wereldwijd! Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf. Woorden als eerlijkheid, passie en sociale verantwoordelijkheid staan generatie op generatie voorop.

Van Voorst Projektendienst

Wij leveren en leggen vloeren van uiteenlopende fabrikanten. Ook Wineo vloeren leggen wij graag bij u. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.