Vorwerk Flooring

Hoge kwaliteit van familiebedrijf Vorwerk Flooring

[vc_column width=”1/2″]Vorwerk Flooring is onderdeel van de Vorwerk Group. Een groot internationaal bedrijf dat verschillende hoogwaardige producten levert op het gebied van huishoudartikelen, cosmetica en textiel. Het bedrijf wordt ondanks zijn omvang wel gewoon door een ondernemersfamilie gerund.

[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”405″ img_size=”300×200″ alignment=”center”]

Oog voor design

Het tapijt van Vorwerk Flooring is uniek door de designs. Minstens zo uniek is de kijk van Vorwerk Flooring op het design van een tapijt. Design is namelijk niet alleen de kleur van een tapijt, maar ook de vorm en de functie ervan. Een van de belangrijkste kenmerken van het design is het materiaal wat ervoor gebruikt wordt. Dit heeft grote impact op hoe een design eruit komt te zien.

Het probleem waar op een werkplek vaak tegen aan wordt gelopen is het ontstaan van fijn stof, wat gemakkelijk blijft liggen op het tapijt. Vorwerk Flooring maakt echter tapijt die dit natuurlijke proces enorm laat afnemen. In vergelijking met harde vloeren reduceert het tapijt van Vorwerk Flooring het ontstaan van stof met meer dan 50%.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1323″ img_size=”300×300″][vc_column width=”1/2″]

Variatie in collectie

Er zit een enorme variatie tussen de verschillende collecties van Vorwerk Flooring. Waar sommige collecties gekenmerkt worden door de vele kleurtinten, ligt de focus bij andere collecties op mooie patronen. Hierin komt de creativiteit van Vorwerk flooring goed van pas. De ruime keuze zorgt ervoor dat het tapijt naadloos in elk interieur zal passen.

 

[vc_column width=”1/2″]

Kernwaarden

De kernwaarden die Vorwerk Flooring gebruikt tijdens het produceren van het textiel zijn verfijndheid, creativiteit en intelligentie. Dit zorgt er samen voor dat er over elk productieproces zorgvuldig is nagedacht over de ecologische gevolgen van het produceren. Om die gevolgen zoveel mogelijk te beperken moet er dus volgens de kernwaarden worden ingegrepen om zo effectief mogelijk te handelen.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1322″ img_size=”350×300″]

Van kleine fabriek naar internationaal bedrijf

Vorwerk Flooring is opgericht in 1883 en onderscheidde zich vanaf dag één door een ambachtelijke manier van textiel produceren. Op het moment dat het bedrijf begon te groeien, nam ook de verantwoordelijkheid van Vorwerk Flooring toe op het gebied van ecologische, economische en sociale balansen binnen het bedrijf.

vorwerk

Elke beslissing die gemaakt wordt, moet op elk van deze gebieden iets toevoegen, waardoor er een hoge kwaliteit van innovatie bestaat. Net als bij veel bedrijven binnen deze sector ligt de innovatiefocus momenteel op milieuvriendelijkheid.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de tapijtdesigns die wij in huis hebben? Laat ons u bellen of laat een berichtje achter op onze contact pagina.