Modulyss

Tapijttegels van hoge kwaliteit van Modulyss

Modulyss vloerenDe naam Modulyss komt direct uit de naam van het hoofdproduct, modulaire tapijttegels. Het is de missie van Modulyss om ervoor te zorgen dat de tapijttegels van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn voor de Europese contractmarkt.  Modulyss is jong, dynamisch en werkt graag klantgericht. Dit resulteert in snelle leveringen en flexibele oplossingen. Er wordt gebruikt gemaakt van een hoge kwaliteit aan grondstoffen. Op deze manier krijgt de tapijttegel een duurzaam en ecologisch karakter. Een belangrijk kenmerk van Modulyss is het bijblijven wat betreft trends in de interieur sector. Daarnaast werkt Modulyss graag aan een omgeving die de bedrijfscultuur kenmerkt. Dit doen ze door het gebruik van verschillende kleuren, structuren en patronen. Op deze manier hebben ze bekende projecten afgerond bij onder andere de gebouwen van de EU, NAVO en vele anderen.

Uitgebreide collectie

Het is voor Modulyss belangrijk dat iedereen de best passende tapijttegel gemakkelijk kan vinden. Op de website van Modulyss is dan ook een zeer uitgebreide collectie te vinden van het ruime assortiment. Om zo dicht mogelijk bij de klant te blijven staan is Modulyss veelal op beurzen te vinden.

Healthy Seas

Een bijzonder project van Modulyss is het omzetten van visnetten naar tapijt tegels. Modulyss werkt hiervoor samen met partijen als Healthy Seas, viskwekerijen en vissers zelf. Dit om te voorkomen dat er visnetten terechtkomen in de zee. De visnetten kunnen namelijk in combinatie met andere afvalmaterialen perfect omgezet worden tot tapijt.

Voordelen

De voordelen van de tapijttegels, of modulaire vloerbedekking, van Modulyss zijn:

  • Betere akoestiek
  • Meer loopcomfort
  • Geen slipgevaar
  • Gemakkelijk aan te leggen met vloerverwarming

50 jaar verandering

Modulyss kent een lange geschiedenis die helemaal teruggaat naar 1965. Vanaf het moment van oprichten is er vaak veranderd van eigenaar en productie. Wat begon met het tuften van badmatjes groeide uiteindelijk uit tot het produceren van tapijttegels voor de contractmarkt.

modulyss

In de loop der jaren bleef het bedrijf van eigenaar en naam wisselen tot er in 2010 besloten is de richting van het bedrijf samen met de naam aan te passen, waardoor het Modulyss kwam te heten. De huidige eigenaar is Balta Group die ondertussen behoort tot de grootste vloerbekleding-fabrikant in Europa.

Meer weten?

Wilt u meer informatie naar de mogelijkheden voor modulaire tapijttegels? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen. We helpen u graag!