mFLOR

Veel voordelen met mFLOR designvloeren

Mflors vloerenEen designvloer aangeleverd krijgen van het materiaal PVC wat er uitziet als een echte houten- of stenen vloer is iets waar mFLOR een echte specialist in is. De goede kwaliteit komt voort uit de dessins die zijn ontwikkeld in extra grote afmetingen.

Ook qua duurzaamheid spendeert mFLOR veel aandacht aan haar producten. Dit is niet alleen terug te zien in het productieproces, maar ook in de levensduur van de vloeren. Duurzaamheid gaat immers over de langetermijnvisie van een bedrijf of product. Des de langer een product meegaat, des te duurzamer deze is. Ook voor het milieu. Op milieugebied zorgt mFLOR ervoor dat de grondstoffen die ze gebruiken niet schadelijk zijn voor het milieu en geen bedreiging vormen voor de gezondheid.

Mogelijkheden van mFLOR

De collectie van mFLOR is zeer ruim en er zijn veel keuzes mogelijk. De vloeroplossingen van mFLOR zijn terug te vinden in veel winkels, ziekenhuizen, scholen en kantoren. Deze organisaties kiezen bewust voor een vloer van mFLOR vanwege de volgende voordelen:

  • Hoogwaardig natuurlijke uitstraling
  • Waterbestendige toplaag
  • Gemakkelijk schoon te houden en dus minder schoonmaakkosten
  • Hoge slijtvastheid
  • Geluidsisolerend product zodat je geen voetstap hoort
  • Mogelijkheid op vloerverwarming en vloerkoeling
  • Zeer lange levensduur

Innovatie en de hoogste kwaliteit

Een bijzondere toevoeging die mFLOR brengt aan zijn producten is de In Register Embossing techniek. Dit is een techniek waar de structuur van het oppervlak volledig het dessin volgt. Het gevolg is dat de vloeren precies zo aanvoelen als echt. Dit is een typisch voorbeeld van de product innovatie die mFLOR gebruikt om de positie op de markt te versterken.

De hoge kwaliteit van mFLOR komt voort uit de keuze om alleen maar de zuiverste PVC materialen te gebruiken. Hierdoor houd mFLOR de kwaliteit hoog. Daarnaast hebben deze materialen, samen met alle hulpstoffen een lage chemische emissie. De luchtkwaliteit blijft hierdoor beter in tact.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen.