Luxaflex

Het beste voor uw raam van Luxaflex

Luxaflex raamdecoratie en zonweringLuxaflex is uiteraard bekend van haar zonweringsystemen. Ze zijn hierin al jaren lang de absolute marktleider en blijven de producten vernieuwen op basis van de nieuwste technieken en trends. Het assortiment dat Luxaflex aanbiedt is uitgebreid genoeg om voor elk interieur een passend zonneweringssysteem te bieden.

De innovatie die Luxaflex door de jaren heen heeft doorgemaakt houdt tot op de dag van vandaag niet op. Het doel van Luxaflex is om de klanten met hun productinnovatie te inspireren en continu de grootste selectie van stijlvolle producten van topkwaliteit. De zonneweringssystemen voor zowel binnen als buiten zijn op duurzame wijze geproduceerd en dragen bij aan de energie-efficiëntie van gebouwen die gebruik maken van deze systemen.

Producten en innovatie

Door de jaren heen is het portfolio van Luxaflex flink uitgebreid. De standaard collecties bestaan uit binnen- en buitenzonweringen, maar er zijn ook bedieningssystemen te verkrijgen van Luxaflex. Het op afstand bedienen van uw zonneweringssysteem schept eindeloze mogelijkheden en zorgt ervoor dat u nog beter in de hand heeft hoeveel zon er wordt geweerd.

Meer te bieden

De zonweringssystemen voor binnen houden niet alleen zonlicht tegen, ze kunnen afhankelijk van het product ook meer bieden dan alleen zonnewering. Zo filteren de zonweringen het licht en bieden ze isolatie tegen warmte van buiten. Uiteraard zijn de zonweringen ook in staat een stuk privacy te creëren. Het design van de systemen van Luxaflex zetten ook de toon wat betreft sfeer in uw interieur en met bepaalde systemen wordt de aanvoer van frisse lucht bevorderd. In het assortiment voor buitenzonnewering zijn ook een hoop mogelijkheden voor een passende oplossing. Uiteraard zijn er buitenjaloezieën, screens en rolluiken verkrijgbaar van Luxaflex. Maar daarnaast levert Luxaflex ook markiezen, serrezonwering, terraszonwering, vensterzonwering en complete terrasoverkappingen.
luxaflex

Vele jaren Luxaflex

In 1946 is Luxaflex opgericht door Joe Hunter en Henry Sonnenberg. Ze wilden een nieuw verwerkingsproces voor lichtgewicht aluminium ontwikkelen wat binnen een paar jaar al leidde tot de horizontale jaloezie, een baanbrekende innovatie binnen de zonweringsmarkt.

De uitvinding werd de Luxaflex genoemd en is hedendaags het alternatief voor gordijnen. Omdat het bedrijf de innovaties bleef doorzetten won het nog vele prijzen voor verschillende producten.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina, of laat ons u terugbellen.