Kvadrat

Kvadrat levert textiel oplossingen voor elk probleem

Kvadrat raamdecoratieKvadrat levert op grote schaal eigentijdse stoffen aan klanten over de hele wereld. Het bijzondere aan Kvadrat is dat ze met top designers, architecten en artiesten werken om de designs zo innovatief mogelijk te maken. Door die nauwe samenwerkingen hangen de Kvadrat stoffen ondertussen op bekende plekken als the Swiss Re, London; Walt Disney Concert Hall, Los Angeles; Guangzhou Opera House, China; Guggenheim Museum, Bilbao; en the Museum of Modern Art in New York. De missie van Kvadrat is het produceren van eigentijdse stoffen terwijl de impact op het milieu, tijdens het produceren, steeds minder wordt. Kvadrat is specialist op het gebied van onder andere gordijnen, maar maakt ook bijzondere raam- en muurdecoratie. Een afsluitwand van bijzondere stoffen is het product waar het bedrijf mee vooruit loopt.

Veelzijdig in stoffen

De gehele collectie van Kvadrat wordt gebruikt voor zo wel privé als publieke decoratie. Alle producten van Kvadrat hebben maar liefst 10 jaar garantie om de optimale service te bieden aan klanten. Qua assortiment is er genoeg keuze, er zijn meer dan 150 designs in meer dan 2200 kleuren. Mocht daar het perfecte gordijn niet bijzitten zijn er nog genoeg mogelijkheden om een gordijn naar uw wensen aan te passen.

Kamer afscheiding

Naast de belangrijke productie van (raam)decoratie is Kvadrat ook bezig met andere oplossingen, denk hierbij aan muur en dak bekleding, maar ook kamer afscheidingen. De kamer afscheiding is op z’n minst bijzonder te noemen. De ontwerpen hiervoor spreken erg aan door de uitstraling, maar zijn ook zeer functioneel omdat ze bijvoorbeeld geluid isoleren.

Eigenzinnig sinds 1968

Het eigenzinnige karakter wat bij Kvadrat past is er al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968. Daarnaast zijn ze sinds dat jaar al bezig met de schade aan het milieu zoveel mogelijk te beperken. Kvadrat motiveert al haar mensen sinds het begin al om bezig te zijn met design en kunst, daarom gaat het personeel ook regelmatig op bezoek bij musea en levert het bedrijf boeken over design, kunst en architectuur.

Meer weten?

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren? Neem dan contact op via ons contactformulier of laat ons u terugbellen.