Ege

EGE vloeren: geïnspireerd door de modewereld

Ege vloerenEGE is een bedrijf met jarenlange ervaring, die nog steeds jong en fris overkomt. Dit komt waarschijnlijk door de passies van het bedrijf met elkaar te combineren. EGE vloeren combineren architectuur, mode en interieurontwerp.

Het bedrijf onderscheidt zich doordat wanneer er nieuw textiel wordt ontworpen, ze het proces volgen alsof ze met mode bezig zijn. Ze ontwerpen het namelijk eerst als kleding, alvorens ze het op de vloer gebruiken.

Collecties in plaats van assortiment

Net als in de modewereld zijn er verschillende collecties van deze “designer” te vinden. De Couture Collectie van EGE wordt zelfs per jaar vernieuwd. Deze unieke benadering van tapijt brengt met zich mee dat EGE het gevoel van het tapijt heel goed kan overbrengen op de klant. Alle designs die gemaakt worden voor het tapijt worden dan ook eerst als kleding ontworpen.

Gedurfd

Wat opvalt aan de collecties van EGE zijn de gedurfde kleuren en patronen die in de tapijten verwerkt worden. Ondanks deze gedurfde kleuren en patronen zijn de tapijten niet druk te noemen, alles past maatloos bij elkaar zoals een goede modecollectie dat ook uitstraalt. Dit is dan ook precies waarin EGE zich onderscheidt.

Uniek

EGE levert textiel tegels aan voor projecten in kantoren, hotels, winkels en openbare ruimtes als bibliotheken. De gebouwen waar de textieltegels van EGE in liggen, voelen bij binnenkomst meteen artistiek, creatief en comfortabel aan. Met EGE vloeren is het altijd zeker dat elk project een zeer unieke, maar ook gedurfde uitstraling krijgt.

Fris en dynamisch sinds 1938

Ondanks het aantal jaren dat EGE op de textielmarkt verkrijgbaar is, voelt alles aan EGE fris en dynamisch aan. De grootste verandering die EGE doorgemaakt heeft is waarschijnlijk de opening van hun designkantoor in New York. De productie wordt namelijk volledig in Denemarken gedaan, waar het bedrijf in 1938 ook opgericht is.
ege vloeren

Meer weten?

Heeft u interesse in de bijzondere designs van EGE vloeren? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen.