Cotap

Exclusief assortiment van Cotap

Logo CotapOf het nu gaat om het leveren van, of adviezen geven over vloeren, Cotap heeft het allemaal in huis. Vloer Totaal Concept, of VTC is een project dat gestart is vanuit het bedrijf Cotap BV. De reden hiervoor is dat Cotap een merk wilde lanceren wat een totaalpakket geeft op het gebied van vloeroplossingen. De manier waarop de vloeren van VTC worden geproduceerd is op een compleet duurzame wijze. Dit betekent dat er verantwoord geproduceerd wordt, dat materialen hergebruikt worden en er actief geprobeerd wordt de CO2 uitstoot te verminderen.

Het is voor Cotap van belang dat de opdrachtgevers een eigen ontwerp en identiteit gemakkelijk kunnen verwerken in de vloer die geleverd wordt. Hierdoor worden geleverde vloeren uniek en bijzonder. Daarnaast beschikt Cotap over een exclusief assortiment door overeenstemming te bereiken met een aantal vooraanstaande producenten van projectvloeren.

Kleine en grote projecten

Cotap levert verschillende soorten vloeroplossingen zodat er verschillende projecten goed afgerond kunnen worden. Een adviseur geeft advies welke oplossing het beste bij een project past. De vloeroplossingen die Cotap levert zijn tapijtsoorten, rubberen vloeren, vinyl, luxe tapijttegels, laminaat, karpetten, parket, PVC-stroken en naaldvilt.

Bijzondere merken die Cotap heeft ontwikkeld zijn:

  • Ambiant, vloeroplossingen
  • Berry Alloc, specialist in laminaat
  • Vloer Totaal Concept, vloeroplossingen en adviezen

Geschiedenis van “de juiste vloer op de juiste plaats”

Cotap is een groothandel in verschillende tapijtsoorten en onderscheidt zich met sterke merken. De geschiedenis van de losstaande merken is niet zo heel groot, VTC bestaat bijvoorbeeld nog maar 6 jaar. De geschiedenis van Cotap begon echter al in 1940, met het produceren van biezen en kokosmatten. ambiant Toen het kamerbreed tapijt in opkomst kwam is Cotap snel tot een groothandel uitgegroeid. Uiteindelijk is hier onder andere het project Vloer Totaal Concept uit ontstaan. Cotap zet zich in voor “de juiste vloer op de juiste plaats.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die vloeroplossingen van Cotap eventueel voor u kan bieden? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen.