Artigo

Artigo: Passie voor rubber

Artigo vloerbedekkingArtigo biedt een vloeroplossing aan die bestemd is tegen een grote verkeersdrukte en zware belasting. Gecombineerd met mooie designs maakt Artigo vloeren van rubber, een bijzonder materiaal met veel voordelen. Rubberen vloeren kunnen werkelijk overal van toepassing zijn. Door de hoge weerstand en de eigenschap die inbranding, door bijvoorbeeld tabak, voorkomt, is een rubberen vloer een ideale oplossing voor ziekenhuizen, scholen, luchthavens, bioscopen en theaters. Grotere winkelgebieden als warenhuizen en winkelcentra zijn ook zeer geschikt voor rubberen vloeroplossingen. Rubberen vloeren zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en bieden meer bescherming tegen vuilresten.

Vloeroplossingen van rubber

Artigo heeft een aantal collecties die bestaan uit rubberen vloerbedekkingen. De Plansystem collectie zorgt voor een vloerbedekking die bestaat uit een gladheid- en reflectie-brekend materiaal. De Studsystem vloerbedekkingen van Artigo zijn extra goed bestand tegen vuil of hoge belastbaarheid.

Mogelijkheden

Met de Artigo vloeroplossing is er ook een optie om Artigo vloerbedekkingen te gebruiken voor veel soorten trappen. Hiermee is er voor veel toepassingen een passend product te leveren. Ook qua mogelijkheden in design is genoeg te kiezen bij Artigo.  Dit is de reden waarom Artigo in veel kantoren en andere organisaties te vinden is.

Productinspiratie van Pirelli en Mondo

De bekende fabrikant Pirelli, bekend van rubberen banden voor voertuigen, dient al jaren lang als grote inspiratiebron voor Artigo. Sterker nog, de productinnovatie die Artigo biedt is begonnen bij de Pirelli Group. Rond 1920 begon de ontwikkeling van de veelzijdige toepassing voor rubber.

artigo

Toen in 1948 het bedrijf Mondo om de hoek kwam kijken werd er een enorme innovatieslag gemaakt. Mondo is bekend van vloeroplossingen in de sportwereld, zo heeft Mondo al 10 keer op rij vloeroplossingen geleverd aan de Olympische Spelen.

Het samenkomen van deze twee werelden heeft ertoe geleid dat Artigo de absolute specialist is op het gebied van rubberen vloeroplossingen. Artigo vloeren worden geleverd door Swedesign.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rubberen vloeroplossingen? Neem dan contact met ons op of laat ons u terugbellen.