Almedahls

Almedahls, op elk vlak betrokken bij interieur

Almedahls vloerbedekkingAlmedahls is een vloer- en stofbedrijf dat een totaalpakket aanbiedt voor vrijwel elke inrichting. Het bedrijf hanteert nog altijd een traditioneel Scandinavisch design als belangrijke inspiratiebron. In het proces van produceren en ontwerpen van nieuwe collecties onderhoudt Almedahls veel contact met afnemers zodat ze altijd op de wensen van klanten kunnen inspelen.

Alles voor het interieur

Almedahls levert een totaalplaatje met unieke designs voor zowel commerciële bedrijven als het interieur voor in huis. Almedahls maakt zelf stoffen, gordijnen, rolluiken en vloeren en kunnen er dus gemakkelijk voor zorgen dat deze aspecten van een interieur naadloos op elkaar aansluiten.

De producten die Almedahls levert zijn divers, maar beschikken ook over bijzondere kwaliteiten. Zo zijn de stoffen en gordijnen gecertificeerd vlamvertragend.

Almedahls Viskaform

De vlamvertragende producten die Almedahls levert maken deel uit van de nieuwe Viskaform collectie, zodat de designs helemaal up-to-date zijn. Met deze stoffen is het dus mogelijk om te kiezen voor een brandveilig interieur. Elk product en elke collectie die er beschikbaar is wordt binnen Almedahls zelf ontworpen door de designafdeling.

Compleet interieur

De tapijten en gordijnen die geleverd worden door Almedahls worden met aandacht geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Naast alle belangrijke benodigdheden voor elk interieur kunt u het interieur afmaken met de decoraties die Almedahls levert. De decoraties die verkrijgbaar zijn zien er typisch Scandinavisch uit en bestaan uit huis- en keukendecoraties van stof.

Tradities

Almedahls is opgericht in 1846 en heeft daarmee een hele ruimte tijd aan ervaring kunnen opdoen op het gebied van design. Wat design betreft worden tradities in stand gehouden, maar bent u met Almedahls wel verzekerd van een tijdloos ontwerp. Dat is wat 170 jaar ervaring oplevert.

almedahls

Meer weten?

Heeft u nog vragen over Almedahls en de opties die wij leveren? Neem dan contact op via onze contactpagina of laat ons u terugbellen.